Sunday, July 24, 2011

been missing?

i've been missing..where i've been to?

1-13/7 kursus induksi kat PD..sgt seronok..jumpa ramai lagi JPNErs! tak sangka ia akan meninggalkan kesan/kenangan yg best...masa last day/night tu..leh pulak aku terkuarkan airmata..hahahhaa...

13-16/7 balik umah ad kat seremban...kesian Oten hilang..btw oten is a house cat..antar pegi vet..sbb ada bisul kat pipi..then dia takut/panik..larikan diri ke hutan berdekatan..then AZ yg suke kacau aku..naik badan aku..then cium2 aku..haaiihh...manja la pulak..

then next week..aku ada exam jabatan..tak tau la nak excited [sbb jumpa mmber2] or nak cuak sbb exam konpius..hahahaha..last saturday..oja turun kch..smpt la jalan2 kat sarikin..rambang mata aku tgk beg2 kat situ..cun2 la..beg raya takde lagi ni..tp takjumpa beg utk mak pulak..huhuhu..

last thursday call abah..tetiba aku rindu kat abah..then tanya abah..rindu na tak? abah cakap..rindu..smpai mcm ternampak2 jek kat umah...[lalu airmata berguguran....] daddy... i miss you much!much!

well..dulu aku rasa xnak leave sarawak in a near time..tp i think i should leave early...since risau ngan mak abah..ipoh pun ipoh la...janji satu tanah..kalo mak abah sakit..leh tgk..huhuhu..ok mood menulis dah jalan jauh..till then..okbai

2 comments:

D I A N A said...

wahhh... member dah nak kawen nih.. biler tue.. hihi...

D I A N A said...

wahhh... member nak pindah ipoh dah.. mesti dah dkt nih... hihihi
p/s : terbau2 nasik minyak .. :)